Måla ditt tak med Takmäster i Enköping

Takvård

OBS VERKSAMHETEN HAR UPPHÖRT!!!!

Vi arbetar främst rengöring och målning av tak i Enköping. Med tiden får de flesta tak besök av mossa, lav och alger som täcker delar av taket. Ytskikten på betongtakpannor och plåttak bleks med tiden vilket också är en bidragande orsak till att taket börjar se gammalt och slitet ut. Det finns ett flertal olika metoder för att få taket att se fräschare ut hela vägen till målning av taket som gör att det ser ut som helt nytt. Kontakta oss för att se hur just ditt tak skulle kunna förnyas.

Takmålning villa och radhus

Sedan sent 1960-tal har många villor och radhus i Sverige betongtakpannor som går alldeles utmärkt att rengöra och måla med våra professionella produkter. Om takpapp och läkt etc som ligger under ditt yttertak är i bra skick kan du med största sannolikhet få taket målat istället för att byta det. Du förlänger livet på ditt befintliga tak väsentligt och kostnaden är upp till 75% lägre än att byta hela taket.

Vår process börjar med att vi erbjuder dig ett gratis hembesök där vi kontrollerar skicket på ditt tak och föreslår möjliga alternativ.

Kontakta oss på tel: 010 – 750 20 50 så berättar vi mer!

Taktvätt villa och radhus

Att tvätta taket och behandla det med ett medel som tar bort rester av mossa, alger och lav är ett bra sätt att behandla tegeltak, som inte går att måla.

Kontaktuppgifter

TAKMÄSTER
Ring idag för att boka ett
hembesök
Tel. 010 - 750 20 50
E-post: info@takmaster.se

Takmäster logo grön