Takmålning och taktvätt för ditt tak

Vi målar främst betongtakpannor och plåttak i Järfälla. Efter professionell rengöring av ditt tak sprutmålar vi med exempelvis Renotec färg först ett lager som förseglar taket. Efter torkning målar vi ytterligare ett lager Renotec färg som finns i alla de vanligt förekommande kulörerna.

Om du har trasiga takpannor på ditt tak byter vi ut ett mindre antal utan extra kostnad. Vi kan även måla reservtakpannor för framtida byten.

Vi på Takmäster tar givetvis hand om att skydda resten av ditt hus vid rengöring och målning genom att täcka in eller blockera för minimalt nedfall på andra delar av huset och omgivning.

Taktvätt

Vi kan tvätta tak belagda med betongtakpannor, tegel och plåt. Oftast så spolas taket med professionell högtryckstvätt kompletterat med borstning för att därefter få ett medel som dödar kvarvarande sporer från lav, mossa, alger etc.

Mossa och andra på växter på tak är den vanligaste orsaken till att tvätta taket. Förutom att det förbättrar takets avrinning så minskar det risken för frostsprängning och andra blockeringar som kan orsaka läckage in under takpannorna. Rent estetiskt så ser det ju även avsevärt fräschare ut efteråt och lyfter ofta helhetsintrycket av huset till en helt annan nivå än innan taktvätten.

Har du frågor eller behöver hjälp? tveka inte på kontakta oss från Järfälla på 010 – 750 20 50 vi tar emot kunder från hela Sverige.

Kontaktuppgifter

TAKMÄSTER
Ring idag för att boka ett
hembesök
Tel. 010 - 750 20 50
E-post: info@takmaster.se

Takmäster logo grön

 

Takmålning Järfälla

Takmäster i Järfälla

Takmålning, taktvätt och takbyte.

Ring 010 – 750 20 50