Taktvätt och takmålning i Norrtälje

Vill du förnya ditt tak? Sannolikt kan du göra det utan att behöva byta hela taket. Vissa typer av tak går att rengöra och måla istället, exempelvis betongtakpannor. Om undertaket är i sådant skick att du skulle behöva byta hela taket kan vi ordna det också. För att få svar på detta bokar du enklast ett kostnadsfritt besök från Takmäster i Norrtälje. Ring oss på tel. 010 – 750 20 50 så bokar vi ett möte hos dig!

Tvätta tak med Takmäster

När vi tvättar tak så börjar vi oftast med att borsta bort den värsta beläggningen för att därefter högtrycksspruta taket med vatten.När all mossa, lav etc. är borta applicerar vi ett medel som dödar kvarvarande sporer. Det är den korta förklaringen. 

Utöver det måste vi täcka in fönster och sätta skydd för fasad och annat kringarbete för att du som kund skall bli helt nöjd. Det är ju ingen idé att göra rent taket om fasaden blir smutsig istället.

Det går även att applicera medlet som dödar lav, alger etc utan att högtryckstvätta taket. Då låter man istället medlet verka och låta regnet med tiden ta bort påväxterna på taket. Det tar dock ofta lång tid innan taket börjar se fräscht ut och därför föredrar vi att även tvätta taket.

Måla tak med Takmäster i Norrtälje

Takmålningen börjar med Taktvätt enligt ovan. Därefter måste medlet verka ett par dagar och taket torka ordentligt. Väderleken måste vara rätt vid själva målningen med hänsyn till ev. regn, temperatur, luftfuktighet etc. Först sprutmålas taket med färg som förseglar porerna på takpannorna, därefter sprutmålar vi det andra skiktet. Utrustningen både vid taktvätten och målningen är riktig proffsutrustning som säkerställer att färgen har en ren yta och sprids på rätt sätt för maximal vidhäftning på betongtakpannorna / plåttaket. Tegelpannor går inte att måla utan de kan endast tvättas och behandlas.

Ring oss idag så hjälper vi dig att besvara dina frågor om du är intresserad av att måla ditt tak i Norrtälje. Tel. 010-750 20 50

Kontaktuppgifter

TAKMÄSTER
Ring idag för att boka ett
hembesök
Tel. 010 - 750 20 50
E-post: info@takmaster.se

Takmäster logo grön

 

Takmålning i Norrtälje med Takmäster

Takmäster i Norrtälje

Takmålning, taktvätt och takbyte

Tel. 010-7502050