Takmålning Stockholm – Din expert på taktvätt & måla tak

 

Måla taket i Stockholm

Vill du att ditt tak skall se ut som nytt igen utan att du behöver byta hela taket? Då rekommenderar vi alla som har betongtakpannor eller plåttak i Stockholm att göra en taktvätt och därefter måla taket. Rätt utfört förlänger du livslängden avsevärt och sparar upp till 75% på priset jämfört med att byta taket. Det är givetvis viktigt att undertak och konstruktion är i gott skick, skulle exempelvis takpapp behöva bytas så är det bättre att byta hela taket.

Hus byggda från cirka 1970 och framåt i Stockholm har oftast betongtakpannor som går alldeles utmärkt att göra rent och måla. Även plåttak kan målas. Om ditt tak har tegel så går det inte att måla tyvärr, men de går att göra rent och behandla med medel som dödar kvarvarande sporer från lav, mossa, alger etc.

Hur går takmålning till?

Vi gör först rent taket genom att borsta bort den värsta påväxten för att därefter göra rent taket med högtryckstvätt. Vi använder endast vid behov ett rengöringsmedel, som i sådant fall givetvis är miljövänligt. När taket är rent så finns det alltid små rester kvar av lav, mossa, alger och andra växter i små hål i takpannorna. Därför applicerar vi även sist ett medel som dödar allt.

Efter att taket är tvättat enligt ovan så måste det torka ordentligt och vi måste se att vädret är lämpligt för målning. När vi då har några dagar med lämpligt väder i Stockholmstrakten så börjar vi med att försegla taket med ett första lager genom sprutmålning. När det torkat kan vi sprutmåla det andra lagret färg.

Ring oss idag om du önskar mer information om takmålning i Stockholm – tel 010 – 750 20 50

 

Kontaktuppgifter

TAKMÄSTER
Ring idag för att boka ett
hembesök
Tel. 010 - 750 20 50
E-post: info@takmaster.se

Takmäster logo grön

 

Takmäster Stockholm

Takmäster i Stockholm

Takmålning, taktvätt och byte av tak.- kontakta Takmäster

Tel 010-7502050

E-post: info@takmaster.se